• bociantetofedo@gmail.com
  • 06 20 927 8407

Ars poetica

Szokták mondani: „A fejétől bűzlik a hal!” Nos, ez az építmények, épületek tekintetében is igaz.
Számtalanszor láttuk: ha ázik a tető, elavult a szerkezet, nem megfelelő a víz- és a hőszigetelés, az bizony az épület élettartamát és a benne töltött idő minőségét is megcsorbítja.

Ha valaki igényes otthonára, belső tereire és az esztétikára, az pontosan tudja, milyen fantasztikus érzést nyújt egy olyan fedél, amely valóban ápol és eltakar. Illatozik, melegen tart és biztonságot nyújt.

Történetünk

Cégünk immár 10 éve működik az építőipar területén mindazok szolgálatában, akik megbíznak bennünk. Cégünk elsősorban a Szegedi járásban dolgozik.

Tetőket építünk és javítunk, mert azt szeretnénk, ha mindenkinek lenne fedél a feje fölött!

Azon munkálkodunk, hogy mindannyian biztonságban, melegben élhessünk otthonunkban. Munkáink során láttunk már mindenfélét. Összerogyott tetőket, lyukas héjalást, beázott, viharvert padlásokat. Láttunk bezöldült palatetőt és természetesen jól szerkesztett, minőségi ácsszerkezeteket is.

Cégünk így, kihívásokkal együtt, lelkesen várja és vállalja tetőfedéssel kapcsolatos építési és felújítási megbízásaikat!

About Us
Bócián Tetődfedő Kft.

Miért válasszon minket?

why choose

Bármely helyzetben

A lehető legkényesebb helyzetben is találunk megoldást a tetőfedéssekkel, tetőfelújításokkal és bádogozással kapcsolatos munkákra. Sokszor álltunk már büszkén és elégedetten egy általunk elkészített tető előtt.

why choose

Biztos megoldás elejétől a végéig

Cégünk tapasztalata, eszközparkja és munkatársaink szakmai tudása révén megannyi technológiai megoldás áll rendelkezésünkre, hogy megbízóink szolgálatára álljunk bármely megrendelés esetén.

why choose

Teljeskörű szolgáltatások

Szaktudásunk, kiváló csapatmunkánk és személyes elkötelezettségünk miatt munkáink rendben, gyorsan és elsőosztályú kivitelben végezzük el. Teljes lakásfelújítást is vállalunk, akár külső festéssel is!

Akár azonnal elkezdjük a munkát!